Кошница 0

Силата на малките неща

На склад
ISBN
9786197625097
16,90 лв.
„Силата на малките неща“ от Ейслинг и Триш Ленард-Къртън – малък наръчник, в който психоложките Ейслинг и Триш Ленард-Къртън използват професионалната си практика, за да ни покажат, че пътят към щастието не е непременно дълъг и мъчителен.

Стъпка по стъпка към голямото щастие !

Всеки иска да е щастлив, но много от нас чакат голямата промяна да дойде от само себе си и без усилия да се задържи завинаги в живота ни. Това обаче рядко се случва. 

В „Силата на малките неща“ психоложките Ейслинг и Триш Ленард-Къртън разкриват малките стъпки, които водят трайно до по-добро и осъзнато съществуване. 

Ключов в тази книга е методът на двете авторки, който позволява всеки сам да изгради своите индивидуални и постепенни приближаващи ходове към истинското щастие. Чрез осъзнатост и самоконтрол можем да открием собствените си ценности по пътя към живот, който си струва да се живее.

Ейслинг и Триш Ленард-Къртън съчетават казуси от клиничната си практика с най-съвременните психологически изследвания. Двете споделят лични истории и дават множество примери, с които онагледяват процеса към постигането на психическо и емоционално благосъстояние.

„Каква е тайната на тази книга? Голямата промяна, скрита в малките усилия – това е „Силата на малките неща“.
сп. „Съксес“


Повече информация
Автор Ейслинг и Триш Ленард-Къртън
Страници 344
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 14.05.2021 г.
Издателство Кръг
ID на книга 612469
ISBN 9786197625097
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Силата на малките неща
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.