Кошница 0

Плодовете зреят нощем

На склад
ISBN
9789542623465
17,95 лв.

Тази книга е роман за благословените плодове на нашия дух, които зреят нощем в очаквания и надежди, но и за онези – тръпчивите – съзряващи в самота, страдание и непостижима любов! Те всички са плодове на душите ни и те правят тайната биография на всеки от нас! 

„Плодовете зреят нощем“ е вдъхновен разказ за една необичайна любов, от която се раждат деца и митове. Но тази книга не може да бъде наречена просто любовен роман. Защото над всяко неродено дете витае заплахата то да бъде убито, преди още да се е родило.

Само Бог и Човекът могат да създават хора, които преди тях не са съществували. И пак само Бог и Човекът могат да отнемат живота на човешки същества, преди още да сме дочули техния приветствен възглас, който ние грешно възприемаме като първороден плач. И как науката чрез метода „инвитро“ даде на човека онова, от което природата го е лишила - радостта на родителството...


Повече информация
Автор Неда Антонова
Страници 304
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 4.04.2024 г.
Издателство Хермес
ID на книга 619034
ISBN 9789542623465
Категории Съвременна българска литература
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри от български автори
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Плодовете зреят нощем
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.