Кошница 0

От сила в сила

На склад
ISBN
9786190111610
Special Price 15,30 лв. Regular Price 18,00 лв.
Да се чувстваме пълноценни и успешни през втората половина от живота си.

"Мнозина от нас смятат, че колкото сме по-успешни, толкова по-малка е вероятността да се поддадем на усещането за професионална и социална непълноценност, което често се появява с възрастта. Но истината е, че колкото по-големи са постиженията ни, толкова по-ясно забелязваме упадъка си и толкова повече страдаме, когато настъпи. Какво да направим, започвайки отсега, за да превърнем старините си във време на щастие, смисъл и да - успех?

На върха на кариерата си петдесетгодишният професор от Харвард Артър Брукс поема на седемгодишно пътешествие, за да разбере как да превърне разочарованието от намаляващите си способности във възможност за растеж. От сила в сила е резултатът от това пътуване - една практична пътна карта, която да ви напътства до края на живота.

Позовавайки се на социалните науки и философията, на теологията и източната мъдрост, както и на биографии на известни личности и интервюта с най-обикновени хора, Брукс ни показва, че истинският успех не зависи от възрастта. Премествайки фокуса си върху определени приоритети и навици, които всеки може да усвои, като: дълбока мъдрост, загърбване на външната показност, акцент върху връзките и духовното развитие - можем да се настроим така, че с напредването на възрастта да се чувстваме все по-удовлетворени и успешни. Достатъчно е да осъзнаем, че в различните етапи от живота си владеем различни сили. Открийте вашите.

С тази книга Артър Брукс помага на хората да откриват повече щастие, докато остаряват и се променят." ~ Далай Лама


Повече информация
Автор Артър К. Брукс
Страници 224
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 12.01.2023 г.
Издателство Изток-Запад
ID на книга 616145
ISBN 9786190111610
Категории Самопомощ и личностно развитие
Нови книги на български език
Нови книги
Промоции
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:От сила в сила
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.