Кошница 0

Не мисли прекалено много

На склад
ISBN
9786197494471
14,95 лв.
Вземайте решения по-лесно, спрете да се съмнявате във всичко и внесете повече радост в живота си.

Попадали ли сте в ситуации на Ами, ако..., измъчвани от нерешителност, парализирани от страха да не сбъркате, изразходващи ценната си умствена енергия за неща, които не я заслужават? Нека си признаем: никой не иска животът му да бъде белязан от излишно премисляне. Но то не е нещо, което избираме. То е нещо, от което не можем да избягаме. Дали обаче трябва да се примирим? Отговорът на Ан Богъл е: Не!.

Не мисли прекалено много ни предлага приложими стратегии за вземане на решения, които могат да направят незабавна и трайна промяна в начина, по който се справяме както с маловажни дилеми като Трябва ли да купя тези цветя?, така и със значими въпроси като Какво правя с живота си?

Ан Богъл ни насочва как да преодолеем негативните мисловни модели - повтарящи се, нездравословни и безполезни, и да ги заменим с положителни, които да ни донесат повече мир, радост и любов. Дайте си възможността да правите избори, с които ще се чувствате удобно и които ще ви помогнат да се съсредоточите върху истински важните неща в живота.


Повече информация
Автор Ан Богъл
Страници 240
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 6.01.2023 г.
Издателство AMG
ID на книга 616119
ISBN 9786197494471
Категории Самопомощ и личностно развитие
Нови книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Не мисли прекалено много
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.