Език
Валута
Кошница

Моши моши, Япония - Второ преработено издание

На склад
ISBN
9786191953141
16,90 лв.

Второ преработено издание - декември 2021!

Повече информация
Автор Юлияна Антонова - Мурата
Страници 236
Корица мека
Език Български
Година 2022
Дата на получаване 10.12.2021 г.
Издателство Книгомания
ID на книга 83811
ISBN 9786191953141
Категории Есета, пътеписи, публицистика
Нови книги
Най-нови на Книгомания

ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО, РАЗКАЗАНИ СЪС СЪРЦЕ

Юлияна Антонова-Мурата е завършила 91. Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“, след което немска филология и психология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Била е преподавател в Медицинския университет в София. Като дългогодишен дипломат и съпруга на японец тя има възможността да живее на различни места по света – Германия, Русия, Англия, Китай, които опознава с любопитство и описва с любов. Има дипломатически специализации в Индия и Хърватия. Сърцето й обаче завинаги остава в Япония, където живее и до днес със семейството си.

Авторката е българка по родолюбие, космополит по възпитание и японка по дух. Талантът й да открива вдъхновяваща история в дребната наглед случка, умението да говори с хората така, че да разкрият дълбините на сърцата си и дарбата да го опише изящно като в японска гравюра, превръща книгите й „Моши моши, Япония“, „Уки уки, Япония“ и току-що излязлата „Сан сан, Япония“ в бестселъри.

Новото преработено и допълнено издание на първата книга от трилогията, посветена на Страната на изгряващото слънце – „Моши моши, Япония“, е емоционален и интригуващ дневник на японската делничност и празничност, видяна и преживяна от Юлияна Антонова-Мурата по време на нейните повече от две десетилетия живот там. На нейните страници ще намерите малки есета, лични откровения, закачливи коментари, вълнуващи изповеди и магични разкази от и за една страна, която сега наистина ще усетите лично... Така, както може да я разкаже приятел, който я обича.

  • София / Книгомания / Офис
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Greenwich Book Center, бул. Витоша 37
  • София / Ciela - Книгомания / Mall Paradise, бул. Черни връх 100
  • София / Ciela - Книгомания, Mall of Sofia, бул. Ал. Стамболийски 101
  • София / Книжна борса „Болид", бул Искърско шосе 19
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.