Кошница 0

Магическа защита

На склад
ISBN
9789546265333
18,00 лв.

Книгата „Магическа защита“ представя ефективни техники и практики за възстановяване от психични атака и за лична защита от възможни злонамерени вмешателства.

Откриване, изчистване и възстановяване от омагьосвания, проклятия и психични атаки

Всеки човек може да бъде мишена на психична атака, независимо дали става въпрос за преднамерено проклятие и омагьосване или за случайно урочасване. Тази книга представя ефективни техники и практики за възстановяване от психични атака и за лична защита от възможни злонамерени вмешателства. Катрина Расболд, практикуваща магьосница, духовен лечител и учител, показва как да разпознаваме различните видове атаки по техните симптоми и представя подробно как да се справим с тях с помощта на техниката „Идентифицирай, обективирай и прогони“. Запознайте се с инструкциите за организиране на лечебно пространство, ритуални бани и душове, очистване с яйце, за работа със светена вода и опушване. Научете се как да правите проверка на чакрите и да използвате за защита свещи, камъни и благовония. Дадени са и съвети за очистване на дома и работното място, което е важна стъпка за цялостното възстановяване от много видове омагьосвания.

Негативните енергии, активирани от други хора, могат да окажат силно влияние върху жизнеността, отношенията с хората и благоденствието на човека. С помощта на подробните напътствия от авторката можете да се освободите от преднамерени психични атаки и инцидентни вмешателства на чужди същности, от стари и нови травми, нездравословни връзки и разрушителни навици, които създават пречки пред вашето добруване. Без значение дали сте обект на проклятие, омагьосване или случайно зловредно въздействие, тази книга може да бъде вашето ефективно ръководство за лечение и възстановяване.

 


Повече информация
Автор Катрина Расболд
Страници 272
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 14.07.2023 г.
Издателство Аратрон
ID на книга 617462
ISBN 9789546265333
Категории Други
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Магическа защита
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.