Кошница 0

Невъзможни истини - От Южна Америка към някъде другаде

Няма наличност
ISBN
9789542902959

Вълнуващият разказ на най-четения и тиражирания в света автор на специализирани книги ще предизвика в читателя истинско удивление.

Ако някога сме вярвали, че индианците от Наска в Перу преди много хилядолетия сами са издълбали в терена гигантските линии, днес очевидно знаем повече. Тези фантоми съществуват по цял свят. Има ги в североизточна Йордания, на 150 км северно от Медина в Саудитска Арабия, край Аралско море, в граничната област Макахуи между Мексико и Калифорния и дори в южноафриканската пустиня Калахари. Тези гигантски кръгове и колела, както километричните подобни на дракони образувания и свръхестествени същества с лъчисти глави, срещаме навсякъде, при това докъдето ни стига погледът.

„Кога най-после ще се убедим в глобалността на феномена Наска?“ – този въпрос задава Ерих фон Деникен и я доказва с впечатляващи снимки. „Очевидно „идеологията“ на живелите през каменната ера наши прадеди е била еднаква по цял свят. Става дума за отправени знаци към боговете, сигнали към онези, които летят из небесата.“

Знае ли някой, че още цар Соломон е разполагал с летяща колесница, с която „изминавал за един ден разстояния, изискващи три месеца“? Кому са известни древните географски карти, които показват „Земята с континентите и моретата, обитаемите територии с техните растения и животни и още много други поразителни неща“?


Повече информация
Автор Ерих фон Деникен
Страници 204
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 1.08.2022 г.
Издателство Дилок
ID на книга 615109
ISBN 9789542902959
Категории Други
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Невъзможни истини - От Южна Америка към някъде другаде
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.