Валута
Кошница

Не пипай тази книга! (Ян ван Хелсинг), “Дилок“

Няма наличност
ISBN
9789549994674
Повече информация
Автор Ян ван Хелсинг
Страници 356
Език български
Година 2007
Дата на получаване 12.06.2008 г.
Издателство Дилок
ID на книга 58080
ISBN 9789549994674
Категории Уфология
Книги на български език

Заради взривоопасното си съдържание, вече две книги на Ян ван Хелсинг бяха забранени. Не минава и ден без хората да са предупреждавани за "опасния германски автор".

Ян ван Хелсинг отново ще разтърси светогледа Ви! Не пипай тази книга! - защото след това наистина няма да е лесно да живеете по стария начин.
Ако сте човек, който не се интересува от тайни, който никога не е желал да бъде външно и вътрешно богат, който не се е питал как да постигне успех и добро здраве, тогава книгата не е за Вас. Ако обаче чувствате, че нещо в света наистина не е наред и продължавате да се интересувате от живота, от тайните на "просветения" ни век, това е Вашата книга. Само не казвайте, че не сте били предупредени! Ян ван Хелсинг ще Ви разкаже случки и истории, които ще Ви дадат власт над собствения Ви живот - а който има власт, носи по-голяма отговорност.

Изберете сами - да продължавате да живеете, както досега, или да промените съдбата си? Решението е изцяло Ваше.

"Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде Творец - да, той е не само част от Творението, но е и част от Твореца! Помислете още веднъж: Ние не само сме част от Творението, ние сме част от Твореца и имаме силата и средствата да творим сами!!!"
Ян ван Хелсинг

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Не пипай тази книга! (Ян ван Хелсинг), “Дилок“
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.