Кошница 0

Как да си бъдеш сам терапевт

На склад
ISBN
9789542846758
19,90 лв.

Невробиолог и терапевт предлагат научно обосновани и практически изпитани похвати, с които да превърнете мозъка си в свой верен съюзник!

Книгата има за цел да предложи достъпни описания и обяснения за основни познания от невробиологията и свързаните с нея науки, така че да бъдат приложими от всекиго и да ви позволят не само да променяте онези аспекти от своето поведение и мислите, които ви носят страдание, но и да овладявате своите силни емоции.

Казано накратко: психотерапевтът и невробиологът поставят своите знания и опит във ваша услуга, за да можете да бъдете терапевт на самия себе си. Вашият мозък притежава способността да учи и ако разберете логиката и начина, по който той работи, вие ще можете да определяте и направлявате неговото обучение.

Възможностите на мозъка са безкрайни. Можете да научи­те всички езици и да усвоите всички музикални инструменти, ако им посветите времето си и имате желание. Можете да на­малите отрицателните емоции и да засилите положителните, да изградите връзки с другите и да освободите ума си от стрес, тревожност и всякакви леки психически проблеми.


Повече информация
Автор Ан-Елен Клер, Венсан Трибу
Страници 328
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 17.05.2024 г.
Издателство Сиела
Преводач Евелина Пенева
ID на книга 619309
ISBN 9789542846758
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да си бъдеш сам терапевт
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.