Език
Валута
Кошница

Изкуството да рисуваш за 15 минути

Няма наличност
ISBN
9786191952311
18,00 лв.
В тази книга ще намерите компактно представени всички важни теми от областта на рисуването: цветя, лица, живот¬ни, пейзажи и архитектура. Всяка тема се състои от различни уроци и упражнения, които се надграждат последователно стъпка по стъпка.
Повече информация
страници 224
корица мека
Език Български
година 2020
Издателство Книгомания
Преводач Надя Палова
ID на книга 83733
ISBN 9786191952311
Категории Книгомания Ръководства за рисуване
Бестселъри 2020
Бестселъри на Книгомания
Книги на български език

В тази книга ще намерите компактно представени всички важни теми от областта на рисуването: цветя, лица, живот­ни, пейзажи и архитектура. Всяка тема се състои от различни уроци и упражнения, които се надграждат последователно стъпка по стъпка. Ще напредвате постепенно, като започ­нете да усвоявате основните техники, материали и форми и стигнете до първия мотив. Успоредно с това ще се упражнявате да съчетавате правилно изучените техники. Съветите ще ви помогнат да избягвате грешки, а така бързо ще овладеете основните подходи. Богатият избор от мотиви за рисуване към всяка тема ви дава възможност да създадете много и разнообразни ри­сунки, като за изработването на всяка от тях ще са ви необ­ходими само около 15 минути.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изкуството да рисуваш за 15 минути
  • София / Книгомания / Офис
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.