Кошница 0

Имунна устойчивост

На склад
ISBN
9789544749736
28,00 лв.
Новаторска програма за защита на тялото и борба с болестите.

Имунна устойчивост предлага задълбочен поглед върху сложността на нашата имунна система и биохимията на тялото. Тъкмо тази сложност обяснява основните биологични механизми, които или подобряват, или увреждат здравето. Подробните напътствия и съвети, почерпани от основаващата се на науката Програма за имунна устойчивост, помагат на търсещия човек да намери своя начин за защита срещу вируси и други патогени, както и да подсили организма си.

"Ако искаме да си дадем шанс успешно да дадем отпор на инфекциозните агенти и преди всичко да намалим необходимостта си от лекарства, имунната ни система трябва да бъде здрава и устойчива. Науката показва, че от това как избираме да се храним и да живеем зависи надеждността на имунната ни система. Чрез правилния избор можем да подкрепим вродените си мъдри защитни механизми, които ни предпазват от атаките на вредни бактерии, вируси, паразити и гъбички. Така ще подобрим и способността си да устояваме на бурята на дадена инфекция, когато се разболеем." ~ Ромили Ходжес


Повече информация
Автор Ромили Ходжес
Страници 368
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 9.03.2023 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 616493
ISBN 9789544749736
Категории Медицина
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Имунна устойчивост
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.