Кошница

Код на здравето на сърцето и ставите

На склад
ISBN
9789543762170
Special Price 14,40 лв. Regular Price 16,00 лв.
"Код на здравето на сърцето и ставите" от проф. Бубновски предлага революционен, безлекарствен подход при лечението на сърдечно–съдовите заболявания като хипертония, захарен диабет, атеросклероза, главоболие и световъртеж, аритмия и исхемична болест на сърцето.
Повече информация
Автор Сергей Бубновски
Страници 462
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 14.06.2022 г.
Издателство Жануа 98
ID на книга 614841
ISBN 9789543762170
Категории Народна
Книги на български език

Дългоочакваната книга на най-известния автор по темата за здравословния начин на живот – професор Бубновски, посветена на възстановяването на здравето на сърцето.

Авторът предлага революционен, безлекарствен подход при лечението на сърдечно–съдовите заболявания като хипертония, захарен диабет, атеросклероза, главоболие и световъртеж, аритмия и исхемична болест на сърцето. Сергей Бубновски за пръв път разгадава тайните на лечебното влияние на природните стихии — въздуха, водата, земята, огъня, ефира — и подсказва за ключовете към възстановяване на собствения код на здравето.

Ако бъдат изпълнявани упражненията и спазвани препоръките на доктор Бубновски, ще се отървете от лекарствената зависимост, ще подобрите качеството на живота си и разбира се, ще увеличите продължителността му. Книгата е изпълнена с оптимизъм и вяра в човека. Историите на оздравелите пациенти, разказани в нея, понякога смайват с постигнатите резултати. Книгата ще ви помогне бързо да излезете от болестта без щети и да запазите желанието си да живеете дълго и активно.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Код на здравето на сърцето и ставите
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.