Юлияна Дончева за написването на романа КриптоQueen

Романът „КриптоQueen“ от Юлияна Дончева е посветен на една от най-актуалните и любопитни теми в последните няколко години – търговията с криптовалути, кои са най-големите измамници и защо толкова хора по света попадат в капана на лесните пари.

„КриптоQueen“ е втората художествена творба на Юлияна Дончева, тя представя в детайли технологията на търгуване с криптовалути и мултилевъл маркетинга, колко мащабни и опасни са тези измами и на какво се дължи успехът им. Уорън Бъфет определя криптовалутите като „отрова за плъхове“. Временна мода, отрова или неизбежна реалност? Какво наистина представляват те и как да различим сериозните криптовалути от измамите? Това са само част от въпросите, които Юлияна Дончева разяснява на читателя чрез сюжета и героите на новата си книга.

Гледайте видеото с Юлияна Дончева, за да разберете какво я е провокирало да напише „Криптоqueen”, дали прототип на главната героиня Вяра Раева е Ружа Игнатова и за какво служат QR кодовете по страниците на романа.

 

За още новини от Книгомания и книжния пазар – следвайте ни в социалните канали. Не пропускайте да се абонирате за канала ни в YouTube: Книгомания

Facebook: https://www.facebook.com/knigomania.bg

Instagram: knigomania.bg