Език
Валута
Кошница

12 правила за живота - Противоотрова срещу хаоса

На склад
ISBN
9786197316353
24,95 лв.

12 правила за смислен и пълноценен живот. 12 правила, които ще ни помогнат да не превърнем света в ад. Това не е книга от един психолог за психология.

Нито е класическата книга за самопомощ и личностно развитие. Тя е много повече от това!

Повече информация
Автор Джордан Б. Питърсън
страници 432
корица мека
Език български
година 2019
Издателство Гнездото
ID на книга 609818
ISBN 9786197316353
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Препоръчани книги
Бестселъри на български език
Бестселъри 2020

12 правила за смислен и пълноценен живот. 12 правила, които ще ни помогнат да не превърнем света в ад. Това не е книга от един психолог за психология. Нито е класическата книга за самопомощ и личностно развитие. Тя е много повече от това. В нея си дават среща психология, философия, литература и религия. И един брилянтен ум.

Западните медии наричат Джордан Питърсън „един от най-значителните съвременни мислители“ и „най-влиятелният интелектуалец на западния свят“, а милиони млади хора са вдъхновени от личността и словото му.

В своите „12 правила за живота“ прочутият психолог отговаря на най-сложните въпроси, които вълнуват всеки човек, като виртуозно преплита есенцията на хилядолетната човешка мъдрост, изумителните открития на авангардната наука и посланията на великата литература и философията. Питърсън разбива много от стереотипите на съвременното мислене. И в същото време издига на по-високо ниво съвременното разбиране за човешката личност.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:12 правила за живота - Противоотрова срещу хаоса
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.