Език
Валута
Кошница

Заветите на Богатия градинар

На склад
ISBN
9789547714434
20,00 лв.
„Заветите на Богатия градинар. Как да следваме вечните житейски принципи и да печелим много пари“ – финансов наръчник и философска книга, която обединява западния прагматизъм с източната мъдрост.
Повече информация
Автор Джон Софорик
страници 384
корица мека
Език български
година 2021
Издателство Кръгозор
ID на книга 612334
ISBN 9789547714434
Категории Маркетинг и мениджмънт
Книги на български език

Как да следваме вечните житейски принципи и да печелим много пари. Финансов наръчник и философска книга, която обединява западния прагматизъм с източната мъдрост.

 „Тази книга съдържа извечните житейски принципи и уроци за богатството, които споделям с моя син, без да го поучавам. Затова във всеки урок разказвам реални ситуации от моя живот и вдъхновяващи притчи за Богатия градинар. 

Кой е Богатия градинар? Преуспял и мъдър старец, който в края на живота си завещава своето богатство – опитът и съветите си, на общността, в която живее. Градината е метафора за нашия престой на земята, ние сме градинарите, а плодородието са парите, които трябва да ни донесат финансова независимост и контрол върху живота ни. 

Богатия градинар е този, който придава форма на живота си с труд; който вярва, че му се полага само онова, което е изработил; който познава гордостта от усилията и от крайния резултат, не се задоволява с малкото и е постигнал финансова свобода. Той е човекът с визия за бъдещето, който мисли независимо и следва интуицията си…

Това е човекът, който живее с осъзната цел, нагърбва се с тежките задачи, предпочита удовлетворението пред удоволствието, иска да остави следа след себе си и да направи света едно по-добро място…“

Джон Софорик

 

Без значение колко печелим, с какви умения разполагаме или какво икономическо бреме тежи на гърба ни, „Заветите на Богатия градинар“ ще ни покажат пътя към финансовата свобода. Всичко, от което се нуждаем, е само волята да се трудим, желанието да успеем и мотивацията да се учим. Можем да започнем сега.
                                                
В градината, пред която са поставени цели, няма плевели. Ако искаш да просперираш, намери своята цел и я следвай до края на живота си.

Уолъс Хюи


Джон Софорик е собственик на бизнес с недвижими имоти и се радва на пълна финансова свобода. Той пише „Заветите на Богатия градинар“ за своя син, който сега навлиза в живота. Живее в градчето Маунт Плезант, Пенсилвания, със съпругата си повече от 30 години. Поддържа ежедневно блога си richygardener.com.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Заветите на Богатия градинар
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.