Кошница

Как да печелим от интернет. Основи на интернет маркетинга

Няма наличност
ISBN
9789543986552
Special Price Regular Price
Във времена на фалити, закриване на бизнеси, изчезване на професии Апостол Апостолов обръща внимание на огромните възможности за печелене на добри пари от интернет. Той задълбочено е изучавал опита на най-успешните, анализирал го е и го е систематизирал.
Повече информация
Автор Апостол Апостолов
Страници 168
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 14.01.2021 г.
Издателство Труд
ID на книга 611810
ISBN 9789543986552
Категории Маркетинг и мениджмънт
Книги на български език
Нови книги

Във времена на фалити, закриване на бизнеси, изчезване на професии Апостол Апостолов обръща внимание на огромните възможности за печелене на добри пари от интернет. Той задълбочено е изучавал опита на най-успешните, анализирал го е и го е систематизирал. Открил е своите печеливши ниши и на свой гръб е опитал различни стратегии, поучил се е от грешките си, намерил е работещите алгоритми за работа в България. В книгата си той споделя не само личния си опит, но и опита на натрупалите милиони от интернет продажби - Кори Рудл, Тери Дейн и Марлон Сандърс, дава конкретни и точни съвети на начинаещите, като влиза в дълбочина до най-дребните детайли, без да спестява критиките си към неудачните примери.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да печелим от интернет. Основи на интернет маркетинга
Вашият рейтинг
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.