Валута
Кошница

В търсене на пътя

На склад
ISBN
9786199049938
14,99 лв.
„В търсене на пътя“ е книга за личностно развитие и самоусъвършенстване. В нея всеки, от малкия до големия човек, ще намери по нещо, което да му е в помощ по пътя на живота.
Повече информация
Автор Сийка Касабова
Страници 292
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 10.05.2022 г.
Издателство Атеа books
ID на книга 614542
ISBN 9786199049938
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език

„В търсене на пътя“ е книга за личностно развитие и самоусъвършенстване. В нея всеки, от малкия до големия човек, ще намери по нещо, което да му е в помощ по пътя на живота. Тя е безценен извор на идеи за преодоляването на различните препятствия, лоши навици и емоции (страх, самота, завист, ревност, мързел, глупост) в нашето битие и за постигането на правилните избори, с които да се самоусъвършенстваме и да предадем напред своите познания и опит.

Книгата предоставя познания и мъдрости, вдъхновява, събужда желания за изграждане на щастлив, смислен и успешен живот, мотивира към действия. Действия, придаващи стойност и смисъл на живота.

Сийка Йорданова Касабова - доц. доктор по икономика. Автор на над 50 научни публикации, на монография „Планиране на енергопотреблението и на енергийните ресурси“, издател и редактор на книгата „Как се създава екип". Автор на книгата „Приказното огледало на успеха“.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:В търсене на пътя
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.