Кошница 0

В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата

На склад
ISBN
9789543896035
15,99 лв.
Думата „любовница“ обикновено извиква във въображението дългокрака нимфа с пищна гръд, сладострастна, пресметлива и фатална. Ника Набокова разбива този мит!

Готови ли сте да влезете в леглото… в главата на любовницата?

Думата „любовница“ обикновено извиква във въображението дългокрака нимфа с пищна гръд, сладострастна, пресметлива и фатална. Ника Набокова разбива този мит! Самата тя е била „другата жена“ и от позиция на опита си, както и на база на психологическите изследвания в сферата, ни дава всички отговори – директно и без завоалиране.

Всички ситуации, през които минава такава връзка - любовта, ревността, тайните срещи, лъжите, търсенето на вярното решение, обещанията, самообвиненията и моментите, в които колебанията са повече от решенията. Авторката дава рецепти за преодоляването им, но и за откриването и овладяването на истинските причини една жена да изпадне в тях. 

Тази истина няма да ви бъде казана в лъскави списания и в популярни предавания. Ясно формулирани, ефективни и лично проверени методи, със задълбочени познания за човешката психика и взаимоотношения - Ника ще ви изведе от зоната ви на комфорт. Бъдете готови!

Ника Набокова е автор на пет книги, изключително популярен блогър и успешна бизнес дама. С нейна помощ много жени са се справили с трудни житейски ситуации. Книгите ѝ са преведени на шест езика и са продадени в милиони екземпляра. 


Повече информация
Автор Ника Набокова
Страници 280
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 19.01.2021 г.
Издателство Ера
ID на книга 611835
ISBN 9789543896035
Категории Любовни романи
Книги на български език
Нови книги
Подарък за Cвети Валентин
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:В леглото с мъжа ти. Бележки на любовницата
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.