Език
Валута
Кошница

Умно Домино: Умножение

На склад
ISBN
9786197586046
22,00 лв.

Умно Домино дава на децата възможността сами да проверяват дали пресмятанията им са правилни. Умно Домино е чудесен образователен метод, с който чрез различните групи домино, всички деца могат да учат и да се забавляват!

Повече информация
Език Български
година 2020
Издателство Асеневци
ID на книга 611150
ISBN 9786197586046
Категории Игри за деца

Умно Домино дава на децата възможността сами да проверяват дали пресмятанията им са правилни – всяка плочка има цветен код по ръбчето, която е еднаква за всяка стойност, независимо по какъв начин е представена. Ако децата се опитат да съберат плочки домино с различни стойности, веднага ще осъзнаят грешката си. Благодарение на тази лесна цветна система дори деца, които не са уверени в пресмятанията си с умножение, могат да играят сами играта без да имат нужда от постоянно наблюдение на възрастен.

Всяка игра е разделена на 3 нива, като при всяко се увеличава трудността.

Можете да изберете дали да играете само с плочките от първо, второ или трето ниво, както и да ги комбинирате или да играете с пълния набор.
Умно Домино е чудесен образователен метод, с който чрез различните групи домино, всички деца могат да учат и да се забавляват!

  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.