Кошница 0

Умно Домино: Количество

На склад
ISBN
9786197586015
22,00 лв.
Умно Домино дава на децата възможността сами да проверяват дали пресмятанията им са правилни. Умно Домино е чудесен образователен метод, с който чрез различните групи домино, всички деца могат да учат и да се забавляват!

Умно Домино дава на децата възможността сами да проверяват дали пресмятанията им са правилни – всяка плочка има цветен код по ръбчето, която е еднаква за всяка стойност, независимо по какъв начин е представена. Ако децата се опитат да съберат плочки домино с различни стойности, веднага ще осъзнаят грешката си. Благодарение на тази лесна цветна система дори деца, които не са уверени в пресмятанията си с умножение, могат да играят сами играта без да имат нужда от постоянно наблюдение на възрастен.

Всяка игра е разделена на 3 нива, като при всяко се увеличава трудността.

Можете да изберете дали да играете само с плочките от първо, второ или трето ниво, както и да ги комбинирате или да играете с пълния набор.

Умно Домино е чудесен образователен метод, с който чрез различните групи домино, всички деца могат да учат и да се забавляват!


Повече информация
Език български
Година 2020
Дата на получаване 8.10.2020 г.
Издателство Асеневци
ID на книга 611148
ISBN 9786197586015
Категории Игри за деца
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Умно Домино: Количество
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.