Кошница 0

Уки уки, Япония

Няма наличност
ISBN
9786197341171
“Уки уки, Япония” е втората книга на Юлияна Антонова-Мурата след “Моши моши, Япония”, превърнала се в бестселър и спечелила сърцата на хиляди хора по света.

“Уки уки, Япония” е втората книга на Юлияна Антонова-Мурата след “Моши моши, Япония”, превърнала се в бестселър и спечелила сърцата на хиляди хора по света. След "Моши моши, Япония" в значение на "Мога ли да Ви помогна? Имате ли от нещо нужда?" идва чувството, когато човек подарява внимание и обич, когато дари другия с усмивка, че няма напрежение, страх, обсебеност... той ти се доверява и се "заразява" с твоето усещане. Уки уки е! Приемете с вдъхновение новият интригуващ дневник на авторката с нови вълнуващи истории от Япония. Това е книга, която възпитава хуманност и далновидност у читателите, дисциплинираност и добър стил на поведение. Изживейте още веднъж далечна и прекрасна Япония, заедно с Юлияна Антонова-Мурата.


Повече информация
Автор Юлияна Антонова-Мурата
Страници 208
Корица мека
Език български
Година 2018
Дата на получаване 8.11.2018 г.
Издателство Together Academy
ID на книга 607735
ISBN 9786197341171
Категории Есета, пътеписи, публицистика
Книги на български език
Бестселъри 2020
Бестселъри от български автори
Книги с автограф
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Уки уки, Япония
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.