Кошница 0

Убийства в Грейт Дидлинг

На склад
ISBN
9789542847236
25,00 лв.

Вдъхновяващ, очарователен и невероятно забавен, "Убийства в Грейт Дидлинг" от авторката на бестселъри на New York Times Катарина Бивалд е празник на животопроменящата магия на книгите и хората, които ги обичат.

Писателката Берит Гарднър усеща, че зад безметежното спокойствие на живота в селцето Грейт Дидлинг се крият вълнуващи истории. Местните жители, които усърдно избягват външните хора. Скритите погледи и подозрителното шушукане в присъствието на новодошлите. Всички сякаш крият нещо.

Берит усеща нишката на история, която чака да бъде разплетена.  А с наближаващия краен срок за предаване на следващата ѝ книга и обзета от пълно творческо безсилие, Берит не просто иска тази история. Тя се нуждае от нея.

За нейно щастие – или ужас – в живота обратите са по-внезапни, отколкото в литературата, и Берит внезапно става част от сюжета, който така отчаяно търси. В библиотеката на голямо имение избухва бомба и убива един от местните жители.

Последвалото разследване и напливът от туристи хвърлят тихото селце в пълен хаос. Жителите на Грейт Дидлинг, по-ексцентрични от всеки герой, който Берит би могла да измисли, пренаписват собствените си истории и превръщат смъртта на един от своите от трагедия в ново начало. Възползвайки се от внезапната популярност на Грейт Дидлинг, те се заемат да организират… фестивал за книги и убийства! Защото какво друго би могло да привлече още повече туристи – точно тези, които те ненавиждат, но от които сега отчаяно се нуждаят.

Това, което не са предвидили, е как тази нова история, която започват да разказват, ще промени живота на всички тях завинаги. И този на Берит, решена да разнищи тази мистерия на всяка цена.


Повече информация
Автор Катарина Бивалд
Страници 496
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 7.06.2024 г.
Издателство Сиела
Преводач Анелия Петрунова
ID на книга 619474
ISBN 9789542847236
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Убийства в Грейт Дидлинг
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.