Кошница 0

Тринайсет чудовища за Хелоуин

На склад
ISBN
9786191711628
18,00 лв.

„Тринайсет чудовища за Хелоуин“ е неустоимо литературно приключение, което ще ви предразположи да се почувствате като у дома си, докато опознавате един омагьосан и удивителен свят, в който митовете и легендите са все още живи, а в гърдите им бият смели и куражлийски сърца.

Чудовищата, които населяват митовете и легендите, отдавна ca напуснали нашия свят. Преселили са се в мистериозна страна – Земята на проклетиите, където се чувстват самотни и забравени. Един ден обаче безстрашният гарван Ван е споходен от пророчески сън и се отправя на вълнуваща авантюра – решава да посети тринайсет страшилища и да ги покани на партито, което организира в чест на Хелоуин. Птицата е убедена, че по този начин всички заедно ще успеят да събудят магията и да се върнат обратно в света на хората. Дали обаче Ван ще успее да се справи навреме? Дали всичките тринайсет чудовища ще се съгласят да се присъединят към празника на Вси светии?

Детският роман „Тринайсет чудовища за Хелоуин“ е идеално четиво за злояди читатели, както и самият автор Благой Д. Иванов ни убеждава в послеслова към своята книга. Историята е вдъхновена от автори като Робърт Суиндълс, Р. Л. Стайн и Роалд Дал и в нея страшното е по-скоро забавно, а наред с вълнуващите премеждия място намират и важни теми, които да ангажират въображението и на малки, и на големи библиофили. Благодарение на увлекателно написаната история, а и чрез красивите илюстрации на художника Добромир Томов, бързо ще се привържете към чудовищата в романа... и ще се убедите, че няма нищо плашещо в това да бъдеш странен или по-различен от другите – защото не е важно дали приличаш на чудовище, важно е да се държиш човешки.


Повече информация
Автор Благой Д. Иванов
Страници 408
Корица мека
Език български
Година 2017
Дата на получаване 23.10.2023 г.
Издателство Orange Books
ID на книга 617968
ISBN 9786191711628
Категории Българска детска литература
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тринайсет чудовища за Хелоуин
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.