Кошница

Кало Змея 3 - Герои от кал

На склад
ISBN
9789542836360
13,90 лв.
Третата книга от фентъзи поредицата за Долната земя ще те отведе заедно с Кало сред мистичния змейски град в облаците. След толкова битки и поражения, след толкова загуби и натрупани болки смелото момче е склонно да се предаде и да понесе наказанието за делата си. Сега единствено прошката може да го спаси. Но дали ще я намери в Тилилей?
Повече информация
Автор Милен Хальов
Страници 340
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 14.09.2021 г.
Издателство Сиела
ID на книга 613123
Поредица Кало Змея
ISBN 9789542836360
Категории Българска детска литература
Книги на български език

Третата книга от фентъзи поредицата за Долната земя ще те отведе заедно с Кало сред мистичния змейски град в облаците

След толкова битки и поражения, след толкова загуби и натрупани болки смелото момче е склонно да се предаде и да понесе наказанието за делата си. Сега единствено прошката може да го спаси. Но дали ще я намери в Тилилей?

В търсенето си Кало ще открие още истини за своя произход, за съществуването на древно зло, а един неочакван обрат ще доведе до сбъдване на най-големия кошмар – всесилната ламя се възправя и сякаш нищо не може да я спре.

Отправете се на змейско приключение с новата книга от приказната поредица на Милен Хальов за Кало Змея

След вълнуващите приключения в Долната земя Кало Змея най-после открива как да стигне до родното място на своя баща – Тилилей, мистичния змейски град в облаците. Но това не е борбеното момче, което скача по покривите на Румица и е готово да предизвика целия свят...

Краят на историята ще те изправи пред невиждани изпитания

Унищожителна заплаха тегне над Космическото дърво, което свързва Долната земя, нашия свят и Тилилей, и гибелта на всичко живо е неизбежна.

Освен ако…

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кало Змея 3 - Герои от кал
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.