Кошница 0

Симон (твърда корица)

На склад
ISBN
9786197055009
19,90 лв.

"Беше прекалено малка, за да различи ясното от двусмисленото и общоприетото от нередното. Светът ѝ беше населен с еднакво страдащи измъчени същества – други тя просто не познаваше."

Като всички книги на Нарине Абгарян, и този роман е трагикомичен и изпълнен с безкрайна доброта. И като всички книги на Нарине Абгарян той е за любовта.

"Дъното на клисурата беше загърнато в синя мъгла и тази мъгла се люшкаше неспокойно, ту се събираше и сребрееше на остри като на вълни гребени, ту се изглаждаше и човек имаше чувството, че това изобщо не е мъгла, а обзето от мъка море, уморено не само от живота, но и от себе си." ~ из книгата

В малко градче в Армения на преклонна възраст умира Симон, каменоделец, който през дългия си живот се радва на уважението на всички в града, но и се слави с безбройните си любовни похождения. За да го изпратят в последния му път, в дома му се събират всички жени, които някога е обичал. И всяка от тях има своята история.


Повече информация
Автор Нарине Абгарян
Страници 274
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 4.01.2023 г.
Издателство Лабиринт
Преводач Иван Тотоманов
ID на книга 616096
ISBN 9786197055009
Категории Съвременна преводна литература
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Симон (твърда корица)
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.