Кошница 0

Същото, както винаги

На склад
ISBN
9789543897575
17,99 лв.

Авторът на международния бестселър „Психология на забогатяването“ ни поднася мощен нов инструмент за разрешаване на един от най-предизвикателните пъзели в живота.

Когато планираме бъдещето, често се питаме: Какво ще се случва по това време следващата година?
или
Какво ще бъде различно след десет години?

Но прогнозирането е трудно. Важните събития, които ще оформят бъдещето, са по своята същност непредвидими. Вместо това трябва да зададем различен въпрос:
Какво ще бъде същото след десет години?
Какво ще бъде същото след сто години?

Знанието за нещата, които никога не се променят, е по-полезно и по-важно от несигурната прогноза за непознато бъдеще. Въоръжени с това знание за непроменливото, вие ще добиете способността да мислите за риска, възможностите и как да навигирате в несигурността на предстоящото.

С обичайния си ентусиазъм, Моргън Хаузел представя майсторски клас за оптимизиране на риска и улавяне на възможностите. Чрез поредица от увлекателни истории и съдържателни примери, той показва как можем да използваме новооткритото си разбиране за непреходното, за да виждаме в бъдещето и да изградим най-добрата стратегия в бизнеса, финансите и личния си живот.

* * *

За автора:
Моргън Хаузел е финансов консултант и двукратен финалист за наградата Gerald Loeb. Първата му книга Психология на забогатяването оглавява класациите по цял свят.


Повече информация
Автор Моргън Хаузел
Страници 240
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 12.10.2023 г.
Издателство Ера
ID на книга 617925
ISBN 9789543897575
Категории Бизнес и икономика
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Същото, както винаги
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.