Кошница 0

Сърничката Миличка си има сестричка: Горската детска градина

На склад
ISBN
9786191519729
8,99 лв.

Сърничката Миличка вече има сестричка. Бебето обаче се радва на вниманието на всички в семейството, а Миличка се чувства пренебрегната.

Сърничката Миличка вече е кака, но открива, че не е лесно в семейството да има бебе. То плаче по цял ден (а понякога и по цяла нощ), обсебва вниманието на родителите и тя се чувства пренебрегната. Макар и с добро сърце, Миличка мъничко завижда на сестра си и страда по времената, когато е била единственото дете вкъщи. С всеки изминал ден обаче Миличка открива, че бебето има нужда и от нейните помощ, грижа и обич, за да цари щастие у дома.

* * *

Книжките от поредицата „Горската детска градина“ разкриват пред детето под формата на приказка различни предизвикателства, проблеми и особености на характера. Героите в нея са деца, които попадат в ситуации, близки до реалните, за да може детето интуитивно да стигне до важни изводи и заключения.

В края на всяка книжка са поместени три урока, които помагат на малчуганите да осмислят поуките от историята, картинки за оцветяване, гатанки и весели задачки, които развиват наблюдателността и концентрацията.


Повече информация
Автор Димитър Риков
Страници 32
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 11.12.2023 г.
Издателство Софт Прес
ID на книга 618331
ISBN 9786191519729
Категории Приказки
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сърничката Миличка си има сестричка: Горската детска градина
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.