Кошница 0

Шарени приказки за хора, животни и фантастични същества

На склад
ISBN
9789544749996
29,00 лв.

Това е книга с приказки, всяка от които е с различен цвят: жълта, синя, бяла, зелена, червена, черна, виолетова.

... На брой са седем, както дните на седмицата. И са шарени не само цветово, но и емоционално – показват разнообразието на света и живота, така както всеки ден е различен и ни носи нови познания и нови чувства. Героите в тях са хора, животни и фантастични създания.

Вярвам, че една наистина добра детска книга никога не е само „детска“. За да остави следа, за да заговори на сърцето, тя трябва да докосва не само малките читатели, но също така и детското, чистото, светлото, а и любопитството, които остават, макар и понякога добре скрити, в душата на възрастните.

Такава е целта и на книгата „Шарени приказки“ – отправени не само към децата, но най-вече към детското в душата на всеки човек. Те рисуват различни усещания, не само радост, любов и надежда, но и такива като тъга, разочарование и болка, които неминуемо бележат живота ни рано или късно. Но приказките съдържат също така достатъчно сила и вдъхновение, които да ни помогнат да се изправим, когато сме паднали, да продължим напред.

Приказките винаги са съпътствали човечеството и свят като днешния продължава да има нужда от тях, дори може би повече отвсякога. Ще бъда безкрайно щастлива и моите „Шарени приказки“ да се присъединят към Океана от приказки, създаван от човечеството.

Вяра Тимчева


Повече информация
Автор Вяра Тимчева
Страници 136
Корица твърда
Език български
Година 2023
Дата на получаване 7.12.2023 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 618314
ISBN 9789544749996
Категории Приказки
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Шарени приказки за хора, животни и фантастични същества
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.