Кошница 0

Романът на моя живот

Няма наличност
ISBN
9786191952465
Изданието разказва от първо лице и смешни случки от детските пакости, и забавни истории от снимачните площадки, и неизвестни досега подробности от живота на най-емблематичната ни кино звезда.
Изданието разказва от първо лице и смешни случки от детските пакости, и забавни истории от снимачните площадки, и неизвестни досега подробности от живота на най-емблематичната ни кино звезда. От страниците Стефан Данаилов припомня срещите си с редица лидери от близкото минало и настоящето, а не на последно място отбелязва какво му носи преподаването и студентите като вдъхновение. Заради най-верните почитатели на уникалния му талант Книгомания включи в края на книгата пълна филмография и списък на по-важните му театрални роли и награди. Макар да е дискретен в подробностите, „Романът на моя живот“ хвърля светлина върху отношенията му с Ирен Кривошиева, с Невена Коканова, с Аня Пенчева и с най-популярната актриса на полското кино Барбара Брилска.

Повече информация
Автор Стефан Данаилов, Георги Тошев
Страници 240
Корица мека
Език български
Година 2019
Дата на получаване 20.12.2019 г.
Издателство Книгомания
ID на книга 83745
ISBN 9786191952465
Категории Книгомания Биографии
Бестселъри 2020
Книги на български език
Бестселъри от български автори
Бестселъри на Книгомания
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Романът на моя живот
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.