Кошница 0

Приказки за кукумявката: Островът на Свободата

На склад
ISBN
9786197516302
Special Price 14,40 лв. Regular Price 16,00 лв.
„Приказки за кукумявката“ са мънички зрънца мъдрост, майсторски поднесени от писателя философ Ерик-Еманюел Шмит на децата. За да пораснат правилно. В настоящата колекция водач е кукумявката Минерва.

На Лили и Данило им е омръзнало от задължения, омръзнало им е да следват правила. Те искат да бъдат свободни! Но можем ли да бъдем свободни, без да държим сметка за другите около нас? Най-верният отговор на този въпрос дава самият опит. Кукумявката Минерва ще покаже как сами да разберат и да си отговорят.

„Приказки за кукумявката“ са мънички зрънца мъдрост, майсторски поднесени от писателя философ Ерик-Еманюел Шмит на децата. За да пораснат правилно. В настоящата колекция водач е кукумявката Минерва. Тя подканя малчугана да разсъждава, да си задава правилните въпроси, да черпи знания от опита и да мисли самостоятелно. Кукумявката е птицата-символ на философията още от Античността. Тя е спътник на богинята на мъдростта - Атина при древните гърци, Минерва при римляните.

Книгата е част от поредицата „Приказки за кукумявката“ на издателство „Леге Артис“.


Повече информация
Автор Ерик-Еманюел Шмит
Страници 28
Корица твърда
Език български
Година 2022
Дата на получаване 5.01.2022 г.
Издателство Леге Артис
ID на книга 613864
ISBN 9786197516302
Категории Приказки
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приказки за кукумявката: Островът на Свободата
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.