Кошница 0

Пленена

На склад
ISBN
9789542845447
19,90 лв.

Той жадуваше само за отмъщение. Докато не срещна нея…

Джеймс има слава на безскрупулен човек, който не се бои да използва насилие, за да унищожи враговете си. А никой от тях не му е по-омразен от Питър Майкълс.

Когато една вечер вижда дъщерята на Питър, Уенди, в бара си, Джеймс сграбчва шанса. Ще съблазни наивното момиче, ще я накара да го желае безумно и да копнее за докосването му… а след това ще забие ножа си в сърцето на баща ѝ. Планът е добър, но Джеймс не подозира, че собствената му броня ще се пропука, а Уенди ще се превърне в нещо повече от пионка на дъската.

На Уенди ѝ е дошло до гуша. Цял живот е била момичето на татко. Закриляно. Пазено. Задушавано с подаръци, но копнеещо за истинско внимание. Срещата ѝ с Джеймс променя всичко. Мрачният арогантен мъж с британски акцент я привлича неудържимо, въпреки че по ръцете му има кръв, а името му буди страх из целия град.

Докато се впуска надолу с главата в една гореща и опасна връзка, Уенди започва да се пита дали я привлича мъжът, или чудовището.


Повече информация
Автор Емили Макинтайър
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 4.12.2023 г.
Издателство Сиела
Преводач Габриела Кожухарова
ID на книга 618291
ISBN 9789542845447
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Нови заглавия тази седмица
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пленена
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.