Кошница 0

Отровена

На склад
ISBN
9786191711253
20,00 лв.
Имало едно време момиче на име Софи, което отишло в гората с придворния ловец. Устните ѝ били с цвета на зрели череши, кожата ѝ – мека като прясно навалял сняг, косата ѝ – тъмна като нощта.

Имало едно време момиче на име Софи, което отишло в гората с придворния ловец. Устните ѝ били с цвета на зрели череши, кожата ѝ – мека като прясно навалял сняг, косата ѝ – тъмна като нощта. Когато спрели да почиват, ловецът извадил ножа си... и изтръгнал сърцето на Софи.

Не би трябвало да идва като изненада. Софи била чувала да се шепнат слухове. Говорело се, че тя била твърде добра и глупавка, за да управлява – негодна принцеса и катастрофа като бъдеща кралица. И Софи го вярвала. Вярвала на всичко, което чувала за себе си, на отровните думи, които хората използват срещу момичета като Софи, за да им попречат да станат твърде силни и с много власт.

С помощта на седмина загадъчни непознати Софи успява да оцелее. Но когато осъзнава, че може би не завистливата кралица е истинската виновница, Софи трябва да се изправи срещу още по-страшен враг и да докаже, че дори най-черната магия не може да угаси пламъка, горящ у всяко момиче, и че добротата е най-висшата форма на сила.


Повече информация
Автор Дженифър Донъли
Страници 440
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 21.04.2022 г.
Издателство Orange Books
ID на книга 614464
ISBN 9786191711253
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отровена
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.