Кошница 0

Джони и умрелите (ново издание)

Няма наличност
ISBN
9786192432140
Не са много хората, които могат да виждат умрелите (не са много и тези, които искат). Дванайсетгодишният Джони Максуел може. И има лоши новини за тях. Градският съвет е решил да продаде гробището като терен за строеж.

Не са много хората, които могат да виждат умрелите (не са много и тези, които искат). Дванайсетгодишният Джони Максуел може. И има лоши новини за тях. Градският съвет е решил да продаде гробището като терен за строеж. Но умрелите са понаучили това-онова от Джони. Няма само да си лежат и да си кротуват… Особено като се има предвид, че утре е денят на Вси светии...

Освен това са започнали да откриват, че животът е къде-къде по-забавен, отколкото когато са били... такова де... живи. Особено ако престъпят някое и друго правило...

Тери Пратчет използва шантавото си чувство за хумор в новата си фантастична история така, че да си умрете от смях... Всеки човек над десетгодишна възраст би намерил на какво да се засмее.
Дейли Мейл


Повече информация
Страници 208
Език български
Година 2022
Дата на получаване 15.04.2022 г.
Издателство Прозорец
ID на книга 614421
ISBN 9786192432140
Категории Хумор и сатира
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Джони и умрелите (ново издание)
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.