Валута
Кошница

О, спомняте ли си, госпожо

На склад
ISBN
9786199190807
69,00 лв.
В обектива си фото-репортерът Веселин Боришев е запечатал за вечността някои от най-цветните моменти и личности от българския политически и обществен живот през последните 20 години.
Повече информация
Автор Веселин Боришев
Страници 274
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 12.05.2022 г.
Издателство Сиела
ID на книга 614563
ISBN 9786199190807
Категории Документалистика
Книги на български език

В обектива си фото-репортерът Веселин Боришев е запечатал за вечността някои от най-цветните моменти и личности от българския политически и обществен живот през последните 20 години. Разлиствайки дебелите цветни страници, някои от нас ще се усмихнат, други намръщят. Естествени емоционални реакции не само към запечатаните моменти на снимките, но и към това какви сме били самите ние в илюстрираните моменти. Към неизбежната малка или голяма роля, която всеки от нас изигра.

Каквито и да са били те, каквито и да сме били ние, не можем да направим истински дори една крачка напред, преди да пуснем тежестта натрупана през тези 20 години. Как се отпуска тежест трупана толкова дълго ли? Както всяка друга - с прошка поднесена с усмивка. С осъзнаването, признанието дори, че всичко това е вече зад нас. Особено ако изберем да насочим погледа си напред - към новото.

Веселин Боришев е фото-репортер, фотограф, българин, продължаващ да насочва обектива си в търсене на струващото си да се сподели.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:О, спомняте ли си, госпожо
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.