Кошница 0

Няма престъпна любов

Няма наличност
ISBN
9789544742980

Книгата обединява афоризми, извлечени от богатото философско наследство на Петър Дънов (Беинсà Дунò). В своето оригинално учение българският философ и духовен учител изяснява причините на редица вечни житейски проблеми. Нещо повече – учението предоставя и методи, чрез които всеки може успешно да преодолее душевните си противоречия.

Откакто свят светува темата за любовта вълнува хората, които са обречени да търсят отговор на вечните въпроси:
Влюбен/а ли съм? Обича ли ме? Как да запазя любовта?
Макар че е трудно да се разрешат еднозначно проблемите в емоционалния живот на човека, от отговорите на тези въпроси зависи колко щастлив ще е животът му. Кой би могъл да му помогне?

Най-вече онзи, който разбира сложната му психологическа същност, има по-богат опит и духовно познание.

Като добър познавач на човешката психика, Учителя често дава полезни съвети за по-добри човешки взаимоотношения. Като фактор от първостепенно значение за връзките между хората той поставя любовта, чието естество разяснява в течение на целия си живот.

И в разговори, и в беседи, и в лекции – навсякъде Учителя осветлява тази вечна тема. Говори за любовта като универсална сила, поддържаща живота. Говори непосредствено, без досадно морализиране, така че любовта, като абсолютна необходимост в живота на човека, да бъде разбрана от всеки.


Повече информация
Автор Петър Дънов
Страници 160
Корица мека
Език Български
Година 2024
Дата на получаване 25.01.2024 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 618556
ISBN 9789544742980
Категории Духовни учения
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Няма престъпна любов
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.