Кошница 0

Неочаквано

На склад
ISBN
9789543897643
19,99 лв.

Не мислех, че ще я видя повече... до сутринта, когато се запознах с дразнещата Еленор, накратко Нора. Как бях решил, че Еленор е старица, а вместо това се оказа млада, невероятно красива и не можеща да ме понася?!

Изобщо не одобрявам щурото пътуване, на което е поела баба ми. Скокове от самолет, плуване с акули... казах ѝ, че не е никак добра идея. Сигурно затова ме блокира – мен, собствения ѝ внук! Сега единственият начин да се свържа с нея е чрез спътничката ѝ, Еленор.

Опитвам да убедя Еленор да спрат с тази лудост, но тя веднага ме поставя на мястото ми... и така започваме да си пишем, макар и само да се дразним един друг.

Когато разбрах за новия им безумен план, веднага отлетях натам. В бара неочаквано срещнах прелестната Нора, с която щяхме да си изкараме една чудесна нощ без обвързване... ако не ѝ бях вързал тенекия.

Но няма да се откажа толкова лесно от плана си да ги придружа... и да пленя сърцето ѝ.

* * *

За автора:
Ви Кийланд е родена в Ню Йорк, САЩ. Романите ѝ са преведени на 27 езика, от тях са продадени милиони копия и достигат челни места в повече от хиляда класации. Преди да се отдаде на писането, Ви Кийланд е била адвокат и е специализирала в областта на данъчното право.


Повече информация
Автор Ви Кийланд
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 30.11.2023 г.
Издателство Ера
ID на книга 618245
ISBN 9789543897643
Категории Любовни романи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Неочаквано
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.