Кошница

Момичетата от мочурището

На склад
ISBN
9786197670080
17,90 лв.
Мисисипи от 20-те години на миналия век. Две момичета, обединени от страшна тайна, която може да им струва живота. „Момичетата от мочурището“ - книга за силата на мечтите, за приятелството, верността и възмездието.
Повече информация
Автор Кели Мъстиан
Страници 260
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 31.05.2022 г.
Издателство Лабиринт
ID на книга 614723
ISBN 9786197670080
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги

Мисисипи от 20-те години на миналия век, от времето на Сухия режим. Две момичета, обединени от страшна тайна, която може да им струва живота. Две момичета, готови да се борят с изпитанията, на които съдбата ги подлага, и да извоюват по-добри дни за себе си и за своите близки.

Ейда си е обещала да не се връща никога повече в мочурището, при баща си, ловец и контрабандист на алкохол, и безкрайните унижения, на които той я подлага. Но след бягството си в Батън Руж, където за кратко открива друг, по-красив живот, тя се вижда принудена да се прибере, макар и да знае, че ще ѝ се наложи да плати висока цена. Матилда, дъщеря на изполичар, се опитва да защити семейството си от жестокостта и своеволията на хората, от които то зависи, и мечтае да замине в Севера, при по-достоен живот.

По волята на обстоятелствата пътищата на Ейда и Матилда се пресичат. Дали двете ще оцелеят в този свят на неправда, морална поквара и продажност? Книга за две силни жени и за силата на мечтите, за приятелството, верността и възмездието.

За всички, които обичат Кая и  „Където пеят раците“ .

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Момичетата от мочурището
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.