Кошница 0

Сребърният залив

На склад
ISBN
9789542621508
Special Price 16,16 лв. Regular Price 17,95 лв.
Лиза се страхува, че Майкъл ще унищожи всичко, за което се е борила: семейния бизнес и залива, който приютява любимите й китове. Както и твърдата й увереност, че никога повече няма да се влюби.

Лизанапуска Англия преди пет години, за да загърби миналото и да започне начисто с дъщеря си Хана. Двете се установяват в Силвър Бей - курортно градче на австралийското крайбрежие - и заживяват в едноименния хотел на лелята на Лиза. Красивите плажове и сплотената общност им предлагат това, от което най-много се нуждаят: свобода и сигурност. Но всичко се променя, когато Майкъл Дормър пристига в хотела.

Привлекателният англичанин с прекалено скъпи дрехи и пронизителни очи работи в голяма строителна компания и е сгоден за дъщерята на шефа си. Той идва в Силвър Бей, за да проучи дали местността е подходяща за построяването на луксозен курортен комплекс с множество атракции. Майкъл очаква да сключи поредната лесна сделка, но се сближава с местните хора. Те не след дълго го приемат като един от тях, без дори и да подозират какви са истинските му намерения.

Лизасе страхува, че Майкълще унищожи всичко, за което се е борила: семейния бизнес и залива, който приютява любимите ѝ китове. Както и твърдата ѝ увереност, че никога повече няма да се влюби…


Повече информация
Автор Джоджо Мойс
Страници 400
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 25.05.2022 г.
Издателство Хермес
ID на книга 614686
ISBN 9789542621508
Категории Любовни романи
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри 2022
Подарък за Cвети Валентин
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сребърният залив
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.