Кошница 0

Мирис на смърт - Второ издание

На склад
ISBN
9786191519194
19,99 лв.

Новo издание на най-новия роман за дoктор Хънтър! Във вероятно най-зловещата история в поредицата главната роля е поверена на смъртта, а жертвите й са просто зловещ фон. Саймън Бекет майсторски превежда читателя по тъмните коридори на отдавна изоставена болница, за да го сблъска с кошмарни престъпления, но и с дълбоката човещина на Дейвид Хънтър.

Повечето хора мислят, че познават мириса на смъртта.

Че разложението има характерна, лесно разпознаваема миризма – отвратителна воня на гроб.

Грешат.

Преди години величествената сграда на болница „Сейнт Джуд“ е била дом на надеждата. Днес тъне в разруха в очакване да бъде срутена. Когато на тавана на болничното заведение е открит труп, доктор Дейвид Хънтър е извикан за оглед. Безценните му знания могат да разкрият много за жертвата дори в необичайни случаи като този, при които трупът е почти мумифициран.

Но сега Хънтър ще има нужда не само от знанията си на антрополог. Още преди да е успял да огледа внимателно тялото, подът до него пропада в отдавна зазидана стая, която не се вижда на никой от плановете на сградата. Стая с три болнични легла. Две от които са все още заети…

Разтърсващ, заплетен и майсторски изпипан до последния детайл, „Мирис на смърт“ е бясно препускане по тъмен коридор с безброй врати, всяка от които крие тайна.


Повече информация
Автор Саймън Бекет
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 18.05.2023 г.
Издателство Софт Прес
Преводач Марин Загорчев
ID на книга 617048
ISBN 9786191519194
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мирис на смърт - Второ издание
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.