Кошница

Лудостта на тълпите

Няма наличност
ISBN
9786191519149
Special Price Regular Price

Романът „Лудостта на тълпите“ от поредицата за инспектор Гамаш връща читателя в любимото селце Трите бора, за да го сблъска с тъмни тайни, които понякога се крият в най-светлите идеи. Една на пръв поглед безобидна лекция отключва лавина от събития, които ще изправят Арман, Жан-Ги и всички в селото не само пред поредното убийство, а и пред риска да загубят вярата, че „всичко ще бъде наред“.

Повече информация
Автор Луиз Пени
Страници 480
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 18.05.2023 г.
Издателство Софт Прес
Преводач Анелия Петрунова
ID на книга 617049
ISBN 9786191519149
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

Страхливец.

Никой никога не е наричал инспектор Арман Гамаш така. Дори най-големите му врагове. До деня, в който шефът на отдел „Убийства“ чува обвинението от устата на приятел. Причината? Опитът му да отмени провеждането на публична лекция по време на празничните дни. Лекторът е Абигейл Робинсън, професор по статистика, и когато Арман е помолен да се погрижи за сигурността на събитието, той е убеден, че няма да има проблеми. Кой би се заинтересувал от научна беседа на английски в Квебек, когато може да пие горещ шоколад и да кара ски? Но докато прави предварително проучване за гостуващата лекторка, Гамаш открива, че идеите ѝ са в разрез с всичко, в което той самият вярва като човешко същество.

И крият заплаха да разпалят пълнокръвен кошмар.

Възгледите на професор Робинсън се разпространяват като зараза из цялата страна. Опирайки се на статистиката, тя обещава край на проблемите. Но на каква цена? Истина и факти, реалност и илюзии се смесват дотолкова, че вече никой не може да ги различи. Но всеки е принуден да вземе страна.

Някои го правят с пистолет в ръка.

Когато опитът за убийство по време на лекцията е последван от истинско престъпление, на Арман Гамаш и екипа му се пада задачата да тръгнат по стъпките на убиеца. И да се сблъскат със събития, които разкриват най-тъмните страни на човешката природа. Въпросът е дали ще могат да запазят собствения си здрав разум сред лудостта на тълпите.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лудостта на тълпите
Вашият рейтинг
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.