Кошница

Мария Калас

На склад
ISBN
9789543575558
Special Price 17,91 лв. Regular Price 19,90 лв.
"Мария Калас" от Мишел Марли (изд. "ЕМАС") разказва за живота на най-великата оперна дива на своето време и драмата на нейната любов
Повече информация
Автор Мишел Марли
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 7.06.2022 г.
Издателство Емас
ID на книга 614778
ISBN 9789543575558
Категории Исторически романи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

Най-великата оперна дива на своето време и драмата на нейната любов

Годината е 1959-а. Най-известната певица в света, Мария Калас, е на 36 години и е постигнала всичко в живота на една оперна примадона – кариера, милиони, слава, жилища в световни столици... Постигнала го е сама, с дар от Бога – ненадминат глас, но и с огромен труд. От живота ѝ дотук трудно може да излезе вълнуващ роман – израснала без баща, изхранвала като момиче майка си и по-малката си сестра, пеейки на германските войници в кръчмите на Атина, после следване в Атинската консерватория, ранен брак с близо 30 години по-възрастния импресарио Менегини. Концерт след концерт, сцена след сцена, град след град, роля след роля... Живот измамно спокоен, равен, изпълнен с труд и лишен от житейски емоции.

Докато един ден... Да, един ден 36-годишната Мария среща мъжа! Мъжът, който завладява мислите ѝ, изважда наяве потисканите мечти за истинско семейство и за деца, който открива жената Мария. Мъжът, който слага в краката ѝ себе си. А Мария с готовност изоставя всичко, за което се е борила и трудила, за да го следва.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Мария Калас
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.