Кошница 0

Любовни лабиринти

На склад
ISBN
9786197624311
16,00 лв.

Любовни лабиринти. За духовните закономерности във Вселената и предизвикателствата в любовта е разказ за верния път и лутанията около него, в който се преживяват заблуди, разочарования, катарзиси.

Един увлекателен и пълен с изненадващи обрати разказ за верния път и лутанията около него, в който се преживяват заблуди, разочарования, катарзиси – всичко онова, което те прави по-силен и по-мъдър. Провалите не могат да откажат този, който вярва в Любовта, защото тя е по-силна от всичко.

Фабулата в Любовни лабиринти. За духовните закономерности във Вселената и предизвикателствата в любовта е ориентирана към обикновения читател на нашето време. Разказът е жив и импресионистичен, без излишна натруфеност и надменно-интелектуална поза.

Петя Йотова се изявява като събеседник, увлечен в непринуден разговор за живота, в който спокойно изказва своите преценки, похвали и присъди. В прозата си тук тя се изявява като майстор на словото, способен да плени дори и читателите, които не споделят нейните често емоционални възгледи.


Повече информация
Автор Петя Йотова
Страници 210
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 10.02.2023 г.
Издателство Атеа books
ID на книга 616352
ISBN 9786197624311
Категории Съвременна българска литература
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Любовни лабиринти
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.