Кошница 0

Коренно прераждане

На склад
ISBN
9789542929864
12,00 лв.

Убийте старото си Аз и сътворете новия си живот!

Не можете да постигнете продължително и истинско щастие, ако не сте готови постоянно да преоткривате себе си. Преоткриването винаги трябва да започва с отправяне на предизвикателство към вас самите. По същество вие убивате старото си Аз и създавате нова и подобрена версия. Щастието и благоденствието се създават чрез постоянно приемане на все по-трудни предизвикателства и чрез положена работа за преодоляването им.

Това означава да изследвате мислите, на които сте позволили да ви влияят (без значение съзнателно или несъзнателно), убежденията, които те са ви карали да придобиете, и резултатите, породени от тези убеждения.

Коренно прераждане е зов за пробуждане за всички, които в един момент са осъзнали, че не харесват (или че мразят) човека, в който са се превърнали. Ако изпитвате божествена удовлетвореност от живота си - вие сте готови да създадете нова и подобрена версия на себе си, а това е книгата, от която никога не сте предполагали, че имате нужда.

*  *  *

"Емоционално разтърсваща книга, написана от човек, който е бил на дъното и се е изкачил на върха. Коренно прераждане на Ранди Гейдж е цялостна философия без излишни глупости, експлозивна като динамит. Сърдечна и откровена до болка, тази книга ме накара да преосмисля куп свои убеждения, които дълго време държах присърце."
Стивън Пресфийлд, автор на Легендата за Багър Ванс

"Боже, обичам тази книга! Ранди е ментор по мислене, който в действителност може да мисли. Точно както мръсния въздушен филтър на климатика ви се отразява на качеството на въздуха, който дишате, така и мръсният филтър на живота ви се отразява на това как живеете. Ранди ви показва да смените този филтър!"
Лари Уингет, автор на Спри да хленчиш

"Коренно прераждане е отражение на автора си. Директна, провокираща мисълта и доста предизвикателна книга. Ако някога сте се чувствали все едно сте поели по грешния път или сте искали да рестартирате живота си - тази книга е за вас."
Д-р Нидо Кабейн

"Да, „Лудият гений“ го направи отново! Това, което ще извлечете от тези уроци, е как (не какво) да мислите много по-продуктивно. Тази книга е ръководство за това как да бъдете по-успешни и да живеете по-щастливо и изобилно. Да го кажа по този начин – ако книгите на Айн Ранд и Мат Ридли си имаха дете… то щеше да бъде тази книга. С други думи, тази книга е напълно логична, скептична към добре установените убеждения и пълна с още редица неща, с които още не сте съгласни, и в това няма нищо лошо.“
Боб Бърг, съавтор на поредицата „The Go-Giver“  

 „Тази книга не е за хора със слаби сърца! Отдавна не бях чел толкова провокативна книга и това е голяма похвала. Книгата на Гейдж не е за правилните отговори, а за задаването на правилните въпроси, които ще ви помогнат да разберете не кои сте, а в кои наистина искате да се превърнете."
Марк Санборн, автор но „The Potential Principle“ и „The Intention Imperative“  


Повече информация
Автор Ранди Гейдж
Страници 214
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 15.02.2024 г.
Издателство Анхира
ID на книга 618689
ISBN 9789542929864
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Коренно прераждане
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.