Кошница

Кога и с какво да се храним

На склад
ISBN
9789543987221
17,99 лв.
Нашият живот не е спринт „да отслабнем за лятото“, а маратон „да бъдем здрави и енергични дълги години и да избегнем ранното остаряване“. В храненето е важно да спазваме златната среда.
Повече информация
Автор Андрей Беловешкин
Страници 260
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 9.08.2022 г.
Издателство Труд
ID на книга 615130
ISBN 9789543987221
Категории Здраве и диети
Книги на български език

Нашият живот не е спринт „да отслабнем за лятото“, а маратон „да бъдем здрави и енергични дълги години и да избегнем ранното остаряване“. В храненето е важно да спазваме златната среда, като се съобразяваме с научните съвети, традиционните практики и индивидуалните си особености. Никой не ни познава по-добре от самите нас. Ако към това знание включим и разбирането на основните процеси, ще можем да вземаме правилни и здравословни решения. Книгата на лекаря, к.м.н. и преподавател Андрей Беловешкин е сбор от гъвкави правила, всяко от които може да се спазва поотделно. Правилата в режима на хранене, изборът на продукти и психологията на храненето отговарят на най-важните въпроси: кога да се храним, с какво да се храним и как да се храним.

Внимание! Информацията, която се съдържа в тази книга, не може да замени съветите на лекаря. Преди да предприемете което и да било от препоръчаните действия, се консултирайте със специалист.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кога и с какво да се храним
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.