Кошница 0

Кодът на екипа

На склад
ISBN
9789543901999
17,95 лв.

Как се създават ефективни екипи, които превръщат идеите в действия, изграждат успешни компании и се справят във всякакви условия

 

Днес, почти една четвърт след началото на новия век, конкуренцията е по-силна от когато и да било в човешката история. В глобалния свят, вместо личности вече се конкурират екипи, а разликата между силния и слабия екип не се измерва задължително с инвестираните в него пари.

Накъдето и да погледнем, виждаме, че някои групи от хора, преследващи обща цел, са по-способни от други. Но как се създават и функционират те?

„Кодът на екипа“ прониква в тайните на едни от най-успешните организации в съвремениия свят – „Гугъл“, „Пиксар“, Джонсън&Джонсън. Но тук ще намерите и други примери за високоефективни организирани действия – големи спортни тимове, организирани престъпни банди и военни подраделения. Общото между всички тях е специфичната екипна среда, която превръща членовете на групата от индивидуалности в неудържим отбор.

Тази екипна култура, представляваща една от най-мощните сили на планетата, е основана на доверие и синхронизирани действия, развива се чрез креативност и иновации и в нея няма място за токсични отношения.

Задълбоченото изследване на Даниъл Койл ще ви посочи как да овладеете основните умения и техники, необходими за формирането и поддържането на екип, в който цари хармония и единомислие, проблемите се решават мигновено и всеки проект се реализира по най-добрия възможен начин.


Повече информация
Автор Даниъл Койл
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 3.11.2023 г.
Издателство Skyprint
ID на книга 618060
ISBN 9789543901999
Категории Бизнес и икономика
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Кодът на екипа
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.