Кошница 0

Изнурени от слънцето

На склад
ISBN
9786197624175
10,00 лв.
С творчеството си Павлин Павлов се харесва на немалко читатели, а други го отминават с мълчание, ако не и с неприязън. Перото на автора безжалостно къса властовата мантия на силните на деня и пробива мафиотския хастар на душата им.

С творчеството си Павлин Павлов се харесва на немалко читатели, а други го отминават с мълчание, ако не и с неприязън. Перото на автора безжалостно къса властовата мантия на силните на деня и пробива мафиотския хастар на душата им. Професионално подкован в битието си на дългогодишен служител на специалните служби и "тихия фронт", авторът удобно се разполага в атмосферата, която познава почти до съвършенство и остава верен на офицерската чест, а поривите към моралното съживяване на човека му дават импулс да повярва и в онова: "Думите отлитат, написаното остава".

Павлин Павлов със сигурност се опира в книгите си на истински случки. Това е заслугата на писателя-доверител, който носи фенер из мрачни подземия и ги осветява за окото на сведущи и несведущи. Такава е фабулата и на новия "демократичен" роман на автора. Един млад и честен човек, влязъл с чисти намерения в полицейските служби, е намесен в тривиална случка със сексуално посегателство върху две момичета. Решен да потърси справедливост и наказание за злосторниците, прохождащият полицай е оплетен в коварната и престъпна мрежа на "дълбоката" държава. Става физически потърпевш на политически и мафиотски обвързаности на силните на деня, детерминира с личната си съдба и проявите на други честни хора, влезли в калта на задушаващото в България тресавище на обреченост и принуда.


Повече информация
Автор Павлин Павлов
Страници 132
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 11.04.2022 г.
Издателство Атеа books
ID на книга 614399
ISBN 9786197624175
Категории Съвременна българска литература
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изнурени от слънцето
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.