Кошница 0

Изневярата

На склад
ISBN
9789542621829
15,95 лв.
"Изневярата" от Демиан Букай дава нов подход в изучаването на романтичните взаимоотношения, доверието в двойката и очакванията от любовта
Повече информация
Автор Демиан Букай
Страници 258
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 27.09.2022 г.
Издателство Хермес
ID на книга 615382
ISBN 9789542621829
Категории Самопомощ и личностно развитие
Книги на български език

Всеки от нас може да се изкуши да изневери на партньора си, както е възможно и ние самите да станем рогоносци. Свикнали сме да гледаме на изневярата като на трагедия, като на най-унизителното и непростимо предателство. Но дали всички изневери са еднакви? Каква е реалната цена, която се налага двойката да плати след измяната? И толкова ли е сериозно деянието, че често да води до разпадане на семейството и отношенията?

В тази провокативна книга психотерапевтът Демиан Букай изследва изневярата в съвременния свят. От критика към многовековната догма за верността до обяснение на биологичните и социалните фактори, обуславящи изневярата, авторът предлага нов поглед към този сложен проблем. Резултатът е покана да го приемем с истинските му очертания: нито като фриволна игра без последствия, нито като прегрешение, което във всички случаи води до драматични последствия. А като предизвикателство, през което двойката трябва да премине, взимайки решения според собствената си представа за съвместно бъдеще.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изневярата
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.