Кошница

Изкуството да четем мисли

На склад
ISBN
9786190211693
24,00 лв.

Как да разбираме другите и да им влияем без да забележат

Авторът веднага предупреждава, че не става дума за някаква магия или мистика или измама, и блестящо доказва твърдението си. Четенето на мисли се опира на редица психологически несловесни сигнали, на езика на тялото – стойка, промени в изражението, неволни движения, както и, разбира се, на съдържанието на думите ни и на начина ни на изразяване.

Повече информация
Автор Хенрик Фексеус
Страници 344
Корица мека
Език български
Година 2023
Дата на получаване 10.03.2023 г.
Издателство Колибри
ID на книга 616509
ISBN 9786190211693
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Нови книги

Всичко това издава как човекът се чувства в момента и да – какви мисли му минават през главата. Фексеус запознава читателя с начините, по които може да долавя чувствата и противоречията в поведението, да открива кой с кого флиртува, кой прикрива мислите си или направо лъже. Заедно с това научаваме и как да контролираме другия, как да му влияем и да му предаваме нашия начин на мислене. Винаги само за добро – за да го успокоим, за да му внушим кое поведение е по-подходящо за него.

Колкото до използваните методи, читателят научава как се създава рапoрт, какво е сугестия, как пълноценно да използваме сетивата си, как „да пускаме котва“ и още много други ценни умения. При това съвсем приложими.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изкуството да четем мисли
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.