Кошница 0

Избери си жертва

На склад
ISBN
9789544094294
21,00 лв.
„Избери си жертвa“ – най-новият бестселър на Джонатан Баркър (автор на прочутата поредица за Убиеца Четирите маймуни, „Дракул“ и „Сърца за изгаряне“).

Падате ли си по филмите  „Умирай трудно“  и „Радиошоу“? Ако отговорът е да, тогава ще си паднете и по най-новия бестселър на  Джонатан Баркър  (автор на прочутата поредица за  Убиеца Четирите маймуни ,  „Дракул“  и  „Сърца за изгаряне“ )

 

Противоречивата радиоводеща Джордан Бригс се е добрала до върха на този труден бизнес, защото не спестява нищо на събеседниците си, не щади чувствата им и не се бои да казва всичко, което мисли. Успехът обаче си има цена – бракът ѝ е съсипан, отчуждила се е от всичките си близки, дори от майка си. Ако не е дъщеря й Шарлот, личният ѝ живот ще е в руини. Но… най-важен е рейтингът, нали?

 

Странното обаждане в началото на поредното радиошоу на Джордан Бригс не означава друго освен възможност да възбуди интереса на слушателите, защото без предисловия мъж ѝ казва: „Ще ти предложа избор.“ Без да подозира в какво се замесва и против волята на продуцента, тя приема да участва в наглед невинна игра и така неволно отваря врата към миналото.

 

Милиони слушатели имат невероятната възможност да следят смъртоносния дуел в ефира. Отдавна погребани събития възкръсват и Джордан Бригс е принудена да приеме един-едничък простичък факт – по един или друг начин плащаш за всички свои решения…


Повече информация
Автор Джонатан Баркър
Страници 364
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 19.01.2021 г.
Издателство Плеяда
ID на книга 611828
ISBN 9789544094294
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Избери си жертва
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.