Кошница 0

Бедуин

Няма наличност
ISBN
9786190300359
Special Price Regular Price
След дълги години скитане по света Александър се завръща у дома. Чувства се изгубен и иска да намери своето място в живота. Проследете историята му в „Бедуин“ на Стефан Кръстев.

Стефан Кръстев е мениджър по фирмена и корпоративна сигурност. Занимава се с оценка, анализ, контрол и управление на риска. Експерт е по мисии с нетрадиционна специфика и по защита от неоторизирана намеса с електронни средства. Също така е специалист по лична охрана и обезпечаване сигурността на ВИП лица, политици и бизнесмени, както и на придружителите им при високорискови ситуации. Провежда обучение на хора, ангажирани в личната охрана, както и по превантивна защита от терористични актове.

Има врати, които не бива да бъдат отваряни!

Има мъже, с които е по-добре да не се конфронтираш!

Те не знаеха тези прости правила, защото се мислеха за недосегаеми. Но пред смъртта всички са равни!

След дълги години скитане по света Александър се завръща у дома. Чувства се изгубен и иска да намери своето място в живота. Търси спокойствие и опрощение...

Но се оказва, че понякога правилата, в този нов за него свят, са не по-малко жестоки, отколкото на бойното поле.

Неговите противници не знаят нищо за миналото му и допускат огромна грешка. Отварят вратите на Ада... и трябва да понесат последствията!


Повече информация
Автор Стефан Кръстев
Страници 432
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 18.01.2021 г.
Издателство Бард
ID на книга 611825
ISBN 9786190300359
Категории Съвременна българска литература
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бедуин
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.